Güncel Haberler

Cleveland Bu Kez Indıana’ya Kaybetti (Cedi 15 sayı)

Sahasında konuk ettiği Indiana Pacers‘a 123-115’lik skorla boyun eğen Cleveland Cavaliers üst üste 10.maçından mağlubiyetle ayrılmış oldu. Pacers ise bu sonuçla galibiyet serisini 7 maça çıkarmış oldu. 

Cavaliers üçüncü çeyrekte 23 sayı gerideyken Cedi Osman liderliğinde önemli bir geri dönüşe imza attı ve farkı 5 sayıya kadar düşürdü ancak sonrasında nefesleri ve güçleri yetmedi, vites arttıran Pacers son çeyrekte rakibinin daha fazla yaklaşmasına izin vermedi. Cedi, 32 dakikada 2/2 serbest atış, 3/8 3sayı, 2/3 2sayı isabetiyle 15 sayı üretti ve istatistiklerine 2 ribaund ile 3 asisti de eklemeyi başardı.

Cavaliers cephesinde maçın 5.dakikasında sakatlanan Larry Nance Jr. tekrar oyuna dönemedi. Alec Burks 19 sayı, 3/3 3sayı, 7 ribaund ve Tristan Thompson 15 sayı, 13 ribaund, 5 asist, 2 blok ile etkili olurken kenardan gelen Jordan Clarkson ise 26 sayı, 2/5 3sayı, 2 ribaund, 3 topçalma ile bireysel anlamda en iyi performansı sergileyen isim oldu.

Pacers’da ise Thaddeus Young 26 sayı, 3/3 3sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 topçalma ile yıldızlaşırken, Bojan Bogdanovic 23 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Victor Oladipo 17 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile onun en büyük yardımcıları oldular galibiyet yolunda.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …