Güncel Haberler

Cleveland’ı Yenmeyeni Dövüyorlar! (Cedi 8 sayı)

NBA’in en kötü galibiyet yüzdesine sahip olan (8-31) takımı Cleveland Cavaliers sahasında ağırladığı Utah Jazz‘a 91-117 yenilerek üst üste 8.mağlubiyetini almış oldu. Utah 5 Mart 2012’den bu yana rakibini deplasmanda ilk kez yenebildi. 

Temsilcimiz Cedi Osman yine ilk 5 başlarken 31 dakika parkede kaldı ancak beklentilerin altında bir performans sergiledi. Milli oyuncumuz 3/7 2sayı, 0/2 3sayı, 2/2 serbest atış isabet oranı ile sadece 8 sayı üretebilirken, 3 ribaund toplayıp 2 de asist üretebildi. Cleveland’da Larry Nance Jr. 10 sayı, 9 ribaund ve kenardan gelen Alec Burks‘ün 17 sayı, 3 ribaund, 2 asistlik performansı dışında pek varlık gösterebilen olmadı.

Utah cephesinde ise Donovan Mitchell 18 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile ön plana çıkarken, Ricky Rubio 15 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Joe Ingles da 12 sayı, 9 ribaund, 5 asist ile galibiyetin mimarlarından oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …