Güncel Haberler

RESMİ: Nihayet Theodore’un yeni takımı belli oldu!

2018 yılında gündemi en çok meşgul eden ve transferi tam anlamıyla yılan hikayesine dönen Jordan Theodore‘un yeni takımı belli oldu. Makedon pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı guard bundan sonra AEK‘nın Yunanistan Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki başarısı için ter dökecek.

Milano ile sözleşmesi devam eden ancak koç Pianigianni’nin kadroda düşünmediği Theodore, yaz döneminden beri hem takımıyla anlaşıp bonservisini almanın yollarını arıyor hem de takımlarla transfer görüşmeleri yapıyordu. Bu süreçte adı Bahçeşehir Koleji ve Darüşşafaka Tekfen ile de anılmış hatta Olympiakos’un onunla ilgilendiği haberleri çıkmıştı. Bonservisini aldıktan sonra ise geçtiğimiz hafta, yılın son bölümünde Buducnost ile Manresa ile görüşmeler yapmış ancak olumlu sonuç alamamıştı.

30 yaşında olan 1.82 boyundaki Theodore, geçtiğimiz sezon Olimpia Milano formasıyla Turkish Airlines Euroleague sahnesinde 11.6 sayı 4.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Kadrosunda Vince Hunter, Jonas Maciulis, Howard Sant-Roos, Malcolm Griffin, Delroy James, Charis Giannopoulos ve Dusan Sakota gibi önemli isimleri bulunduran ve son Şampiyonlar Ligi kupasının sahibi olan İtalyan koç Banchi yönetimindeki AEK, bu hamle ile yine oldukça iddialı bir konuma geldi. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …