Güncel Haberler

Doncic Kariyer Rekorunu Kırdı Ama Davis Duvarına Tosladı!

New Orleans Pelicans evinde ağırladığı Dallas Mavericks‘i süper yıldızı Anthony Davis‘in bu sezonki en etkili performansı eşliğinde 114-112 geçmeyi başardı.

Son bölümde bulduğu kritik basketle takımını öne geçiren Anthony Davis 48 sayı, 17 ribaund, 4 asist, 2 topçalma, 2 blok ile mükemmel bir performans sergileyerek halen MVP adaylarından biri olduğunun mesajını da vermiş oldu. New Orleans’da ona yardım eden diğer isimler ise Julius Randle 22 sayı, 12 ribaund, 2 asist ve Jrue Holiday 18 sayı, 7 ribaund, 8 asist, 2 topçalma oldular.

Dallas cephesinde Luka Doncic 34 sayı ile kariyer gecesini yaşarken yay gerisinden 7/10 gibi müthiş bir yüzdeyle oynadı ve istatistiklerine 2 ribaund ve 3 asisti de ekledi. Ama tüm bunlar galibiyet için yeterli olmadı tabi. Harrison Barnes da 21 sayı, 5 ribaund, 2 topçalma ile iyi bir gece geçirdi. Takaslanması gündemde olan Dennis Smith Jr. ise 14 sayı, 2/4 3sayı, 4 asist, 2 topçalma ile sıradan bir performans sergiledi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …