Güncel Haberler

Cleveland Kaybetmeye Devam Ediyor (Cedi 10 sayı)

Cleveland Cavaliers deplasmanda konuk olduğu Memphis Grizzlies‘a 95-87 yenildi ve 35.maçında 27.mağlubiyetini aldı. Cavaliers Doğu Konferansı’nın son sırasında yer alıyor.

Maça özellikle savunmada etkili başlayan Memphis, maçın genelini de çift haneli farklarla önde götürdü. Son bölümde Cleveland farkı 4 sayıya kadar indirip geri dönerken Cedi Osman da sahneydi. Temsilcimiz ilk 5 başladığı maçta 31 dakika süre alırken 0/3 3sayı, 4/7 2sayı, 2/3 serbest atış isabeti ile 10 sayı üretirken, hanesine 7 de ribaund yazdırdı.

Cleveland adına çaylak Collin Sexton 16 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve kenardan gelen Jordan Clarkson 24 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 3 topçalma ile ön plana çıkan isimler oldular.

Memphis’de ise Marc Gasol 20 sayı, 9 ribaund, 6 asist, 4 blok ile takımını sırtlarken, Kyle Anderson 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 topçalma, 2 blok ve Mike Conley 15 sayı, 2 ribaund, 8 asist, 2 topçalma ile önemli katkılar verdiler.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …