Güncel Haberler

Ataman: ”Sezon boyunca oynadığımız iyi basketbolu burada da oynadık…”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 12. hafta maçında Tofaş’ı deplasmanda 93-81 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Maçın ikinci periyodundan itibaren savunma sertliğimizle birlikte, hızlı hücumlarla sayı bulmaya ve iyi basketbol oynamaya başladık. Daha sonra bütün maçı kontrolümüzde götürdük. Ligde önemli bir maç Tofaş deplasmanı, ligdeki en önemli rakiplerimizden bir tanesi. Zorlu bir haftadan geldik, çift maç haftasından ama çok iyi basketbol oynadık. Sezon boyunca oynadığımız iyi basketbolu burada da oynadık, sürekli maçı kontrol altında tutarak galip geldik. Tofaş’ı da kutluyorum, onlar da geri düşmelerine rağmen reaksiyon gösteriyorlar. Kadro kalitesi yüksek bir takım. Sonuçta sezon boyunca çok iyi oynadığımız basketbolu burada da oynayarak, zorlu bir haftayı önemli bir galibiyetle kapatmış olduk.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …