Güncel Haberler

San Antonio Evinde 76ers’ı Farklı Geçti (Furkan yine kötüydü)

San Antonio Spurs evinde ağırladığı Philadelphia 76ers‘ı 123-96 gibi farklı bir skorla geçti.

Takım olarak isteksiz ve pasif bir görüntü veren 76ers’da Joel Embiid 13 sayı, 11 ribaund, 5 asist ve Ben Simmons 16 sayı, 6 ribaıund, 6 asist ile ön plana çıktılar. J.J. Redick de 16 sayı, 3 ribaund ile onlara destek olmaya çalıştı. Jimmy Butler sadece 6 sayı, 3 ribaund, 2 asistlik bir katkı verebildi.

Son maçlarda kötü bir görüntü çizen temsilcimiz Furkan Korkmaz yine vasattı, kenardan gelerek 18 dakika gibi iyi bir süre almasına rağmen sadece 5 sayı (1/5 3sayı, 1/3 2sayı), 4 ribaund, 1 asistle oynadı.

İkinci çeyrekle beraber kontrolü tamamen eline geçiren ve sonrasında da bir daha bırakmayan San Antonio Spurs’da Rudy Gay 21 sayı, 6 ribaund, 3 asist, LaMarcus Aldridge 20 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 3 blok ve DeMar DeRozan 20 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile galibiyetin mimarları oldular. Kenardan gelen Letonyalı şutör Davis Bertans da 16 sayı, 3/4 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ile önemli bir katkı verdi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …