Güncel Haberler

Selçuk Ernak: ”Takıma iki gün önce geldim ve bazı şeyleri değiştirecek zamanım yoktu.”

Turkish Airlines EuroLeague’in 12. haftasında konuk olduğu Panathinaikos’u son bölüme kadar epey zorlayan Darüşşafaka Tekfen’de yeni koç Selçuk Ernak mücadeleyi değerlendirdi.

Temsilcimiz Darüşşafaka Tekfen’in zorlu Panathinaikos deplasmanından 75-67’lik mağlubiyet ile döndüğü mücadeleyi değerlendiren Ernak, karşılaşma ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Takıma iki gün önce geldim ve bazı şeyleri değiştirecek zaman yoktu. Ancak oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar kısa sürede bana yardımcı olmaya çalıştılar. Çok top kaybı yapıyoruz, öncelikle bunu düzeltmemiz gerekiyor. Bu da son 3.5 dakikada Panathinaikos’a 6 sayı verdi. Maç yakındı ve onlar kolay basketler bulunca maç da bitti. Öncelikle değiştirmemiz ve düzeltmemiz gereken şey bu” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …