Güncel Haberler

Rockets Toparlandı ve Blazers’ı Yendi

Houston Rockets evinde konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 111-103 yenmeyi başardı.

Maça iyi başlayan ancak ikinci yarıda düşüşe geçen Portland karşısında ev sahibi 3.çeyreğin sonunda başlattığı 4.çeyreğin ortalarına kadar sürdürdü. 25-5’lik bu can yakıcı seriyle geriden gelen ve öne geçen Rockets üstünlüğü bırakmadı ve maçtan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Rockets cephesinde hücumda kötü bir akşam geçiren Chris Paul (11 sayı, 11 ribaund, 10 asist) triple-double yapmayı başardı. James Harden (29 sayı, 4/9 3sayı, 4 asist) ise yine takımın skor yükünü çeken isim oldu. Rockets’da tam 7 oyuncu çift haneli skor katkısı verdiler.

Blazers’da ise Damian Lillard (34 sayı, 4/7 3sayı, 2 ribaund, 2 asist) ve C.J. McCollum’un (23 sayı, 3 ribaund, 4 asist) performansları galibiyet için yeterli olmadı. Ayrıca Jusuf Nurkic de (15 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 2 blok) bireysel anlamda iyi bir gece geçirdi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …