Güncel Haberler

Obradovic: Oyuncularımı iyi basketbol için tebrik ediyorum (Futbol takımını da değerlendirdi.)

Fenerbahçe baş antrenörü Zeljko Obradovic, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında İstanbul BBSK’yı 103-86 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak maça gelerek destek veren taraftarlarımıza teşekkür eden koç Zeljko Obradovic, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Maça daha tecrübeli ve daha iyi başlayan oyuncularıma da teşekkür ediyorum çünkü bana daha fazla rotasyon yapma şansı tanıdılar. Çok yoğun bir programımız var bu yüzden daha çok oyuncunun katkıda bulunması gerekiyor. Sakat oyuncularımız da var ve onların geri gelmesi için zamana ihtiyacımız var. Bugün Sinan çok güzel bir maç oynadı. Başlayanlar ve daha tecrübeli oyuncular çok ciddi oynadılar. Ne kadar savunma konusunda çok ilgili olmasalar da… Herkes skor üretme peşindeydi ve ben bunu anlayabiliyorum ama rakibin çok kolay sayı bulmasına nasıl izin verildi onu anlayamıyorum. Oyuncularımı iyi basketbol için tebrik ediyorum. Aynı şekilde İBB’yi de tebrik ederim çünkü maçın sonuna kadar savaştılar.”

Fenerbahçe futbol takımının içinde bulunduğu durum hakkında sorulan soruya ise Koç Obradovic, “Şu an çok zor bir durum yaşıyorlar. Bizim onlara yapmamız gereken tek şey, destek olmak. Böyle durumlarda birlik olmak çok önemli. Çok çalışmak lazım. Hayatta her zaman böyle durumlar olabiliyor.” şeklinde yanıt verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …