Güncel Haberler

Dedas: “Anadolu Efes’i yenmek çok zor.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. hafta maçında Anadolu Efes’e 87-81 yenilen Bahçeşehir Koleji’nin koçu Stefanos Dedas, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“Maçın içinde rakibimizi kontrol edemediğimiz anlar oldu. Real Madrid ve Beşiktaş Sompo Japan’a kaybetmişlerdi. Onları kontrol etmek zordu. Çünkü bu iki mağlubiyet onları uyandırmıştı. Anadolu Efes’i yenmek zor. Onları yenmek için ya kötü günlerinde olmaları ya da akıllarının Euroleague’de olması gerekiyor. Maçın çift hanelere çıkmasını beklemiyordum. Ancak geri gelmeyi bildik. Son ana kadar maçın içinde kaldık. Maçın sonunda Rautins ve Hakan Yapar’ın şutları girseydi, kazanma şansımız da vardı. Bazı oyuncularımın sakatlık problemleri var. Bu bizi savunmada zayıflattı. Oyuncular sakatlanınca bir şey üretemiyorum. Bu da elbette oyunun parçası. Cumartesi günü önemli bir maçımız var. Tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Onları geldiklerinde galibiyetle göndermek istiyoruz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …