Güncel Haberler

Afyon Belediyespor – Adatıp Sakarya BŞB Maçının ardından Koçların Görüşleri

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 10. haftasında Afyon Belediyespor, Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol‘u 91-70’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın koçları da açıklamalarda bulundular.

Can Sevim: “Hedeflerimizi yükseltmeyi düşünüyorum”

“Oyuncularım bugün sahada, ne dediysek tam olarak onu ortaya koydu. Maçı kazanmamızı sağladılar. Son toplarda kaybedilen iki maçın ardından, net bir galibiyet almamız önemliydi. Bundan sonra üstüne koyarak, galibiyetler alarak, ilk yarıda nerede olduğumuza bakacağız. Bulunduğumuz yere göre hedeflerimizi yükseltmeyi düşünüyorum. Maçı, tam saha baskının neticesinde aldığımıza inanıyorum. Maçın hakimiyetini kaybetmedik. Sonuç olarak da net bir galibiyet geldi.”

Ozan Bulkaz: “Hatalarımızı görüp üzerinden geçeceğiz.”

“Üçüncü periyodun bir bölümünde farkı 4 sayıya kadar indirdik ama basit hatalar ve yorgunluk, maça tutunmamızı engelledi. İnşallah gelecek haftaki maça bir uzun oyuncu takviyesi ile çıkacağız. Galatasaray maçına daha iyi hazırlanacağız. Hatalarımızı görüp üzerinden geçeceğiz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …