Güncel Haberler

Orhun Ene: “Maçı daha erken koparabilirdik.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10.hafta mücadelesinde Bursa’da ağırladığı Arel Üniversitesi Büyükçekmece‘yi 97-83 geçmeyi başaran TOFAŞ‘ın koçu Orhun Ene maçtan sonra açıklamalarda bulundu:

“Biz hem milli takıma oyuncu veriyoruz hem Avrupa maçları oynuyoruz. Bu da oyuncularımızın yorulmasına sebep oluyor. Rakip tam tersine daha dinlenerek bu maça geldi. Hayat bizim için kolay değil. Bu gerçekle yaşıyoruz. Maçları bir noktaya getirip koparamamamızın sebebi de bu. Büyükçekmece’yi tebrik ediyorum. Onlar ligin ilk maçlarında iyi bir çıkış yakalamıştı. Son periyotta gösterdiğimiz enerjiyi daha erken gösterebilseydik maçı da daha erken koparabilirdik. Türkiye ligindeki neredeyse tüm maçlarda bu aslında böyle oluyor. Kendinizden daha alt sıralardaki takımlarla oynarken elinize geçen kırılma anlarındaki fırsatları iyi oynarsanız maçı koparıp alıyorsunuz.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …