Güncel Haberler

Shved’siz Khimki, Deplasmanda Bayern’e Kaybetti

Turkish Airlines EuroLeague 11.hafta mücadelesinde Bayern Münih, evinde ağırladığı ve Shved’siz üst üste üçüncü EuroLeague maçına çıkan Khimki Moskova‘yı 72-65 mağlup etti.

Bayern, bu sonuçla üst üste 2 maç kaybettiği sahasında tekrar galibiyeti hatırlarken toplamda da 11. maçında 5. kez galip geldi. Yıldızı Shved olmadan üst üste üçüncü maçına çıkan Khimki Moskova ise 11. maçında 7. mağlubiyetini aldı.

Dış şutlarda etkisiz kalan ancak buna karşın boyalı alanı çok iyi kullanan artı savunmada vidaları sıkan Bayern’e karşı savaşan ve maçtan kopmayan Khimki, skora dengenin geldiği ve büyük çekişmeye sahne olan maçın son bölümlerinde Shved’in yokluğunda sorumluluk alacak bir ismi ön plana süremeyince hata yapmadan bu bölümü oynayan ev sahibi Bayern Münih, 72-65’lik skorla galip gelmeyi başardı.

Bayern cephesinde Nihad Djedovic (14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 topçalma) ön plana çıkarken, Vladimir Lucic (13 sayı, 2 ribaund) ve Derrick Williams da (10 sayı, 4 ribaund, 2 topçalma) onun en büyük yardımcılarıydı.

Khimki’de ise Charles Jenkins (12 sayı, 3/6 3sayı, 2 ribaund, 3 topçalma), Jordan Mickey (12 sayı, 2/2 3sayı, 4 ribaund, 2 blok), Malcolm Thomas (10 sayı, 5 ribaund) ve Stefan Markovic’in (10 sayı, 4 asist) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …