Güncel Haberler

Durant’ten Cedi’ye: “Özel bir oyuncu olabilir.”

Cleveland Cavaliers‘ın Golden State Warriors‘a mağlup olduğu maç öncesinde son şampiyonun final MVP’si Kevin Durant milli yıldızımız Cedi Osman hakkında konuştu.

Birçok güzel şey söyleyen Durant, 2018 yazında beraber antrenman yaptığı temsilcimiz için geleceğe dair de parlak bir öngörüde bulundu:

“Geçen yıl bile parça parça yaptıklarında takımına katkısı ve potansiyelini görüyordum. Salonda beraber çalıştığımızda yakından şahit oldum, bir oyuncu olarak olgunlaştığı görülüyordu. Her geçen gün özgüveni artıyor. Çok yönlü, sahada her şeyi yapabilen bir oyuncu. Kariyeri ilerledikçe, böyle çalışmaya çalışmaya devam ederse özel bir oyuncu olacağını tahmin ediyorum.”

Cedi’nin geçen yaz yaptıkları idmanlarda Kawhi Leonard, LeBron James ve kendisinden çok şey öğrendiğini ekleyen Durant, aklının hep çalışmakta olduğunu da belirtti.

23 yaşındaki yıldızımız bu sezon geçen sezona göre ortalamalarını dramatik şekilde yükseltti ama şut verimliliği düşüşte. Ancak Durant’in de dediği gibi Cedi’nin çalışkanlığı onu bu noktaya getirdi. Daha fazlasının olmaması için hiçbir sebep yok.

EuroHoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …