Güncel Haberler

Markovic: “Şut yüzdesinde zayıf değildik ama karar verme konusunda zayıftık.”

Gaziantep Basketbol koçu Nenad Markovic, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. hafta maçında Bahçeşehir Koleji’ni 65-63 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

“Özellikle savunmada üstüne koymamız gereken şeyler var. Bu maçın planına büyük oranda sadık kaldık. Ancak son periyotta ne olduğunu ben de anlayamadım. Özellikle takımım son 5 dakikada zeki oynamadı. Şut yüzdesinde zayıf değildik ama karar verme konusunda zayıftık. Bu, bize maç kaybettirebilirdi. Burada bütün sorumluluk bana ait. Hücumda üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. Aslında sakatlıkların olması, oyun planımızı etkiledi. Genel resim olarak takımımın bu halinden memnunum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …