Güncel Haberler

Utah’dan San Antonio’ya 34 Sayı Fark!

Batı Konferansı temsilcilerinin karşılaşmasında Utah Jazz konuk ettiği San Antonio Spurs‘a hiç acımadı ve 139-105 gibi kalp kırıcı bir skorla rakibini evine gönderdi. Bu sonuçla evinde oynadığı 9.maçta sadece 3 galibiyetini alan Jazz, genelde 12-13 olurken, deplasmanda oynadığı 13 maçtan 9.mağlubiyetini alan Spurs ise genel galibiyet oranında 11-13’te kaldı.

Utah Jazz, Spurs karşısında üçlük çizgisinin gerisinden 60 sayı buldu. Geçtiğimiz günlerde Spurs karşısında Houston da üçlük çizgisinin gerisinden 66 sayı bulmuştu.

Skor dağılımı hayli dengeli olan Jazz’da Donovan Mitchell (20 sayı, 4/6 3sayı, 2 asist, 2 topçalma) bir adım öne çıkarken, Rudy Gobert (18 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 3 blok) pota altında çok iyi bir performans sergiledi ve İspanyol guard Ricky Rubio da (12 sayı, 5 ribaund, 7 asist) çok yönlü performansıyla galibiyetin mimarlarındandı. Eski takımına dönen Kyle Korver da kenardan gelerek 15 dakikada 15 sayı bularak hayli verimli bir performans sergiledi.

Gregg Popovich, normal sezonda Spurs’ün başında çıktığı ilk 1.758 maçta sadece 5 kez 30 sayı üstü farkla kaybetmişti. Popovich’in Spurs’ü, son 4 maçta ise 3 kez 30 sayı farkla kaybetti. 

Spurs cephesinde kenardan gelen Avusturyalı uzun Jakob Poeltl (20 sayı, 7 ribaund) etkili olurken, DeMar DeRozan (16 sayı, 2 ribaund, 7 asist) ve LaMarcus Aldridge (16 sayı, 3 ribaund, 2 asist) vasat performanslar sergilediler.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …