Güncel Haberler

Sacramento Sezonun En Rahat Galibiyetlerinden Birini Elde Etti

Zaten ligin zayıf halkalarından biri olan Phoenix Suns, yıldız guardı Devin Booker‘ın yokluğunda evinde ağırladığı Sacramento Kings‘e hiç direnç gösteremedi ve misafir takım 122-105 ile rahat bir galibiyete imza attı. Bu sonuçla Sacramento 23 maçın ardından 12.galibiyetine ulaşırken, Suns ise 4 galibiyette kaldı.

İlk yarıyı 26 sayı farkla önde kapatan ve ikinci yarıda ağırlık olarak yedek oyuncularına süre veren Kings’de 7 oyuncu çift haneli skor üretimi yaptı. Buddy Hield (20 sayı, 3/5 3sayı, 5 ribaund) ön plana çıkarken, De’Aaron Fox (16 sayı, 7 asist) ve kenardan gelen Bogdan Bogdanovic de (14 sayı, 5 ribaund, 2 asist) önemli katkılar verdiler. 

Suns’da en iyi direnen isim kenardan gelen çaylak isim De’Anthony Melton (21 sayı, 3/4 3sayı, 2 ribaund, 5 asist) olurken, Trevor Ariza (14 sayı, 3/8 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 topçalma) ve Josh Jackson da (14 sayı, 4 ribaund, 3 asist) iyi katkılar verdiler. Draftın 1 numarası DeAndre Ayton (10 sayı, 9 ribaund, 2 asist) yine vasat bir performans sergiledi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=9cJoYnKKxi8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …