Güncel Haberler

Ivanovic: “Karakter gösterdik.”

Beşiktaş Sompo Japan başantrenörü Dusko Ivanovic, Anadolu Efes karşılaşması sonrasında basın toplantısında konuştu.

“Bugün rekabetçi anlamda üst düzey bir maç oynadık. Özelikle hücum ve savunma tarafında çok iyi bir performans çıkardık. Tabii ilk 10 dakikayı saymazsak çünkü o bölümde 7 top kaybı yaptık. Rakibimiz hücum kapasitesi yüksek bir takım olduğundan bu hataları değerlendirerek öne geçebiliyor. İkinci yarıda hem hücum ve savunma tarafında daha iyi bir oyun sergiledik. Hücumda topu paylaştık, savunmada da oldukça büyük gayret gösterdik.”

“Ligdeki son maçımızda sahamızda Galatasaray‘a kaybetmiştik. Bugün burada Anadolu Efes‘i mağlup edebilmek için karakter göstermemiz gerekiyordu ve onu da gösterdik.”

Erkan Veyseloğlu, karşılaşmanın ardından şu ifadeleri kullandı:

“Bu sene gerçekten yeni yapılanan ve EuroLeague’de iyi işler yapan bi takımı yenmek çok önemliydi. Maçın başında 13 farklık bir periyot skoru vardı. Sonrasında iyi reaksiyon verip maça ortak olduk. Maçın kontrolünü elimize aldığımızda da sonuna kadar akıllı oynayarak Anadolu Efes‘i burada mağlup ettik. Bizim için çok önemli bir galibiyet. Galatasaray‘a sahamızda yenildikten sonra bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu galibiyet hem Avrupa’da hem ligde takımımıza çıkış imkanı sağlayacaktır. Anadolu Efes‘i de tebrik ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …