Güncel Haberler

Batı’nın Lideri Doğu’nun Liderini Devirdi

Doğu Konferansı’nın lideri Toronto Raptors, Batı Konferansı’nın lideri Denver Nuggets‘ı konuk etti. Sırp uzun Nikola Jokic‘in yıldızlaştığı maçta Denver, baştan sona önde götürdüğü maçta son 58 saniyede 1 sayı geriye düştü ama yine de 106-103 kazanmayı bildi.

Raptors, ilk çeyrekten sonra ilk kez bitime 58 saniye kala 101-100 öne geçti. Ancak kalan sürede Nikola “Joker” Jokic’den üst üste gelen 5 sayı ile maçtan galip ayrılan taraf Denver oldu. Toronto son saniyede Lowry’nin kaçırdığı üçlükle maçı uzatmaya götürme fırsatını kullanamadı.

Nuggets’da Sırp pivot Jokic (23 sayı, 11 ribaund, 15 asist, 2 topçalma) triple-double yaptı ve galibiyetin mimarı oldu. Jamal Murray (21 sayı, 7 ribaund, 8 asist) ve Juancho Hernangomez de (15 sayı, 3/7 3sayı, 5 ribaund, 2 topçalma) etkili performanslarıyla önemli katkılarda bulundular.

Raptors cephesinde ise Kawhi Leonard (27 sayı, 8 ribaund, 2 asist) ön plana çıkarken, Serge Ibaka (15 sayı, 5 ribaund, 2 asist) ve Pascal Siakam’ın (14 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 2 topçalma) performansları galibiyet için yeterli olmadı. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/WBR5XKy438A

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …