Güncel Haberler

Eski Fenerbahçeliler’in Damga Vurduğu Maçta Gülen Taraf Sacramento Oldu

Sacramento Kings evinde ağırladığı Indiana Pacers‘ı müthiş çekişmeye sahne olan bir mücadelenin ardından 111-110 yenmeyi başardı. Maça 3 eski Fenerbahçeli, Bogdan Bogdanovic, Nemanja Bjelica ve Bojan Bogdanovic damga vurdular.

Bojan Bogdanovic (Indiana Pacers): 27 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma
Nemanja Bjelica (Sacramento Kings): 13 sayı, 6 ribaund, 1 asist, 1 blok
Bogdan Bogdanovic (Sacramento Kings): 20 sayı, 8 asist, 2 ribaund, 2 top çalma

Bitime 16 saniye kala Sacramento, Willie Cauley-Stein’ın takip smacıyla 111-110 öne geçti. Son Indiana hücumu Bojan Bogdanovic’in son saniye şutu sayı olmayınca Sacramento karşılaşmayı kazandı. Maç boyunca galibiyet 25 kez el değiştirdi.

Pacers cephesinde Bojan Bogdanovic’in yanı sıra Myles Turner (14 sayı, 12 ribaund, 4 asist, 3 blok) ve Darren Collison (11 sayıi, 4 ribaund, 12 asist, 6 topçalma) etkili performanslar sergilediler.

Kings’de ise kenardan gelip etkili bir performans sergileyen Bogdan Bogdanovic’in yanı sıra son saniyedeki takip smacı ile maçı kazandıran Willey Cauley-Stein (17 sayı, 13 ribaund, 3 asist) ve De’Aaron Fox (15 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 4 topçalma) diğer etkili isimler oldular galibiyet yolunda.

BOGDAN BOGDANOVIC

BOJAN BOGDANOVIC

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …