Güncel Haberler

Cedi Zorlu Görevi Başaramadı, Leonard Ağır Geldi

Doğu Konferansı’nın son sırasındaki Cleveland Cavaliers‘ın lider Toronto Raptors‘ı ağırladığı maçta favori olan misafir takım sürprize izin vermedi ve parkeden 106-95 ile galip ayrılmayı başardı. 

Cedi Osman maç boyunca zorlu bir görev üstlenmişti, Raptors’ın süper yıldızı Kawhi Leonard‘ı savundu ancak bunda başarılı olamadı. Leonard, 37 dakika parkede kaldığı maçta 34 sayı, 11/21 sahaiçi, 9 ribaund, 2 asist, 2 blok ile katkı verererek galibiyeti takımına getirdi. Cedi ise yine çok iyi bir süre aldı, 35 dakika parkede kaldı. Ancak milli yıldızımız maalesef çok kötü yüzdelerle top kullandı; 2/6 2sayı, 1/7 3sayı, 5/5 serbestatış ile 12 sayı üretebildi. Yanına da 6 ribaund, 3 asist, 1 topçalma ekleyebildi.

Raptors cephesinde Leonard’ın etkili performansı dışında, Pascal Siakam (15 sayı, 5 ribaund, 5 asist), Fred VanVleet (15 sayı, 3 ribaund, 4 asist) ve Danny Green (15 sayı, 3/5 3sayı, 7 ribaund, 2 blok) de galibiyet yolunda önemli katkılar verdiler.

Cavaliers cephesinde ise Tristan Thompson (18 sayı, 19 ribaund, 3 asist) ve kenardan gelen Jordan Clarkson (18 sayı, 2 ribaund, 2 asist) ön plana çıktılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Cedi’nin performansından kesitler:

Cedi’nin kameramanla imtihanı 🙂

https://youtu.be/dC9x0y2HwZw

Geniş özet:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …