Güncel Haberler

Ernak’tan Sakarya’ya veda: Kalbimdesiniz

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye koçu Selçuk Ernak bir mesajla veda ettiğini duyurdu. Sizlere daha önce ilettiğim gibi Sakarya ekibi antrenörlük için Ozan Bulkaz‘la görüşüyor.

Ernak’ın mesajı şöyle:

“Kulüpçe uzun zamandır içinde bulunduğumuz finansal zorluklarla ilgili bir yardımda bulunabilmek ve kulübümüzün küçülerek sürdürülebilirlik savaşı verebilmesinin önünü açmak adına yönetimimizle karşılıklı anlaşarak başantrenörlük görevimden, gelecekteki haklarımdan feragat ederek ayrılma kararı vermiş bulunuyorum.

2.Ligden şampiyonluklara, Süper Lig’de Türkiye Kupası, Play-Off ve Avrupa Kupalarına giden bu yolda her zamanki gibi hayallerimizin peşinde koştuk. Kendi oyuncusunu ve antrenörünü yetiştiren, milli takımlara kaynak sağlayan bir yapı kurmayı başardık.

Bu yolculukta bana desteklerini esirgemeyen mesai arkadaşlarına, kulüp ve şehir yöneticilerimize ve en önemlisi Sakarya’nın güzel kalpli basketbolseverlerine müteşekkirim. Yeriniz kalbimde hep özel olacak, başka hayallerde buluşmak üzere…”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …