Güncel Haberler

Moralli Daçka, Gran Canaria Karşısında Euroleague’de Galibiyet Arıyor

Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines EuroLeague’in 10. haftasında Herbalife Gran Canaria’yı konuk ediyor. 29 Kasım Perşembe günü Volkswagen Arena’da oynanacak maç saat 20:15’te başlayacak. Maç beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

-Şu ana kadar EuroLeague tarihinde hiç karşılaşmayan iki taraf, geçen sezon 7Days Eurocup Top 16 turunda karşılaştı. İki taraf da evindeki maçı kazandı.

-Darüşşafaka Tekfen son maçında Volkswagen Arena’da Anadolu Efes’e 88-93 mağlup olurken Gran Canaria ise evinde Bayern Munich’e 74-89 mağlup oldu.

-Jon Diebler ve Gran Canaria forveti Dj Strawberry 2014-2015 sezonunda Pınar Karşıyaka’da takım arkadaşıydı.

-Jon Diebler, EuroLeague’de çıktığı son 11 maçın 10’unda en az 1 üçlük isabeti buldu.

-Jeremy Evans, EuroLeague’de çıktığı son 9 maçın 8’inde en az 1 blok kaydetti.

-Micheal Eric, EuroLeague’de çıktığı son 8 maçın 7’sinde çift haneli skor üretti.

-9 maç sonunda temsilcimizin 1 galibiyet 8 mağlubiyeti bulunurken, Gran Canaria’nın 2 galibiyet 7 mağlubiyeti bulunuyor.

-Temsilcimizin şu ana kadarki en skorer oyuncusu maç başına 13.6 sayıyla Micheal Eric iken Gran Canaria’nın en skorer oyuncusu maç başına 11.8 sayıyla Chris Evans

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …