Güncel Haberler

Transseksüel Masin Elije’den Dwight Howard için inanılmaz iddia

NBA’de Washington Wizards’da forma giyen Dwight Howard’la ilgili Masin Elije adlı bir transseksüel bomba bir iddia ortaya attı ve başka bir transseksüel ile aldatılıp tehdit edildiğini belirtti.

Elije, Howard ile sevgili oldukları sırada tecrübeli pivotun toplu seks partisinde kendisini başka bir transseksüelle aldattığını açıkladı. Birçok ses kaydı ve fotoğraf paylaşan Elije, kendisini aldatıldığı kişinin de fotoğraflatını paylaştı. 

Yaşanan olaylar sonrası Howard tarafından tehdit edildiğini belirtti. Howard’ın yakın arkadaşları tarafından susması için para teklif edildiğini aktaran Elije, bunun sonrasında ise ölüm tehditleri aldığını belirtti. Yıldız oyuncunun para verip susturmaya çalıştığı öne sürülen Elije, “Ben bunu para almak için söylemedim. Howard’ı seviyorum ve onun için savaşacağım” diye konuştu. 

Dwight Howard’dan ise şok iddialara yönelik henüz bir cevap gelmedi.

Elije’nin daha önce de başkalarına yönelik benzer suçlamalarda bulunduğu belirtiliyor. Bir kitabı da olan Elije, daha önce birçok ünlü isim için de asılsız iddialarda bulunmuş. 

Howard’ın tehdit iddialarına ne cevap vereceği merak konusu.

Fanatik

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …