Güncel Haberler

Rubio – Bogdanovic Kapışmasından Utah Karlı Çıktı

Utah Jazz konuk ettiği Sacramento Kings‘i İspanyol guardı Ricky Rubio‘nun etkili oyunuyla 133-112 yenmeyi başardı. Kings’in eski Fenerbahçeli Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic çok iyi dirense de galibiyet için yeterli olmadı.

Utah cephesinde Donovan Mitchell sakatlığı nedeniyle forma giyemezken onun yokluğunda İspanyol yıldız Ricky Rubio (27 sayı, 2/3 3sayı, 7 ribaund, 5 asist) ön plana çıkarken, Fransız uzun Rudy Gobert (18 sayı, 15 ribaund, 5 asist) ve Avusturalyalı forvet Joe Ingles da (18 sayı, 2/4 3sayı, 6 asist, 2 topçalma) onun en büyük yardımcıları oldular.

Sacramento’da ise tekrar ilk beşe dönen Bogdan Bogdanovic (20 sayı, 2/5 3sayı, 3 ribaund, 3 asist) ön plana çıkarken mağlubiyete engel olamadı. Bir diğer eski Fenerbahçeli Nemanja Bjelica da (12 sayı, 5 ribaund) ortalama bir akşam geçirdi. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Bogdan Bogdanovic’in performansı:

https://youtu.be/tLB4oFdQ4Os

Maçın özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …