Güncel Haberler

Khimki’nin Çifte MVP’sine Nazar Değdi!

Geride bıraktığımız Euroleague çift maç haftasının hem 8 hem de 9.maç gününde MVP seçilme başarısı gösteren Khimki‘nin Rus yıldızı Alexey Shved‘e nazar değdi. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre yıldız skorerin sol el küçük parmağında kırık oluştu ve yaklaşık 1 ay parkelerden uzak kalmak zorunda kalacak.

29 yaşındaki tecrübeli oyuncu bu sezon Euroleague’de çıktığı 8 maçta 25.3 sayı, %40.2 3sayı, 3.0 ribaund, 7.4 asist, 1.8 topçalma, 25.9 verimlilik gibi çok önemli ortalamalar yakalamıştı. Shved sezonun en büyük MVP adaylarından biri aynı zamanda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …