Güncel Haberler

Galatasaray Kritik Maçta Brescia’ya Konuk Oluyor

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup A Grubu sekizinci hafta mücadelesinde Germani Basket Brescia’ya konuk olacak. Palaleonessa Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 22:30’da başlayacak ve TivibuSpor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray ile Germani Basket Brescia arasında oynanan ilk karşılaşmada takımımız, 84-76’lık galibiyet ile ayrılmıştı.

Sarı kırmızılılar, şu ana kadar A Grubu’nda oynadığı 7 karşılaşmada aldığı 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile dördüncü sırada yer alıyor. Temsilcimiz 7DAYS EuroCup’ta oynadığı son karşılaşmada ratiopharm Ulm’ü ağırladı. Rakibini 77-69 mağlup etmeyi başaran ekibimizde 17’şer sayı ile oynayan Aaron Harrison ve Zach Auguste en skorer isimler olurken 10 sayılık katkı veren Nigel Hayes çift haneli skor üreten bir diğer isim oldu.

Temsilcimiz oynadığı son karşılaşmada Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Afyon Belediyespor’u ağırladı ve uzatmaya giden mücadeleden 98-103’lük mağlubiyetle ayrıldı. 19 sayı ile oynayan Nigel Hayes Galatasaray adına en skorer isim olurken onu 18 sayı ile Zach Auguste, 15’er sayı ile Tai Webster, Göksenin Köksal ikilisi ve 10 sayı kaydeden Marko Arapovic takip etti.

Rakibimiz Germani Basket Brescia, 7DAYS EuroCup A Grubu’nda oynadığı 7 karşılaşmada aldığı 2 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile altıncı sırada bulunuyor. Grupta oynadığı son karşılaşmada MoraBanc Andorra’ya 73-79’luk skorla mağlup olan Brescia’da 13 sayı ile oynayan Jordan Hamilton en skorer isim olurken onu 11 say ile Awudu Abass takip etti.

Germani Basket Brescia, İtalya Ligi’nde oynadığı 7 karşılaşmada aldığı 2 galibiyet 5 mağlubiyet ile puan sırlamasında 12. sırada bulunuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …