Güncel Haberler

Oladipo Yoksa Bogdanovic Var

Indiana Pacers sahasında ağırladığı Utah Jazz‘ı Hırvat skoreri Bojan Bogdanovic liderliğinde 121-94 geçmeyi başardı. Yıldız skorer Victor Oladipo’nun yokluğunda sorumluluk alan ve bunu olumlu değerlendiren Bojan galibiyetin mimarı oldu.

Hırvat skorer 30 dakikada 3/4 üç sayı, 5/10 iki sayı isabetiyle 21 sayı attı, 2 top çaldı, 2 ribaund, 1 de asist üretti ve hiç top kaybetmedi. Ayrıca kenardan gelen 2 isim triple-double’ı koklayan Domantas Sabonis (19 sayı, 2/2 3 sayı, 9 ribaund, 9 asist, 2 topçalma) ve Aaron Holiday (19 sayı, 2/4 3sayı, 7 ribaund) de Bogdanovic’e önemli destek veren isimler oldular. 

Jazz’da ise İspanyol guard Ricky Rubio (28 sayı, 5/6 3 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 topçalma) iyi bir performans sergilese de galibiyete engel olamadı. Ayrıca Fransız uzun Rudy Gobert (12 sayı 11 ribaund) ve kenardan gelen Jae Crowder da (14 sayı, 4/7 3sayı, 5 ribaund, 4 asist, 2 blok) etkili oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …