Güncel Haberler

Ataman: ”Son Maçlardaki Oyunumuzu Seyircimizin de Büyük Desteğiyle Sahaya Yansıtmamız Gerekiyor…”

Turkish Airlines Euroleague sekizinci hafta maçında 20 Kasım 2018, Salı günü İsrail’in Maccabi Fox Tel Aviv takımını konuk edecek olan Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma ile ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:

“Maccabi Fox Tel Aviv takımında yakından tanıdığımız skorer oyuncular var. Özellikle Scottie Wilbekin ve Michael Roll ikilisi durdurulması gereken önemli skorerler. Ayrıca Deandre Kane bu sezon çok formda. Pota altında da yine tanıdık bir isim olan Alex Tyus ön plana çıkıyor. Maccabi Fox Tel Aviv sıkıntılı bir dönem geçirdi ama çok tehlikeli bir takım. Bizim son maçlardaki oyun felsefemizi yine seyircimizin de vereceği büyük destekle sahaya yansıtmamız gerekiyor. Mutlak kazanmamız gereken çok önemli bir Euroleague maçı…”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …