Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: “Planladığımız savunmanın çok uzağında bir görüntü sergiledik”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 7. haftasında normal süresi 91-91 biten maçta Afyon Belediyespor, deplasmanda Galatasaray‘ı uzatma bölümünde 103-98’lik skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Galatasaray koçu Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu.

“Bizim kötü yaptığımız bire bir savunma da Afyon Belediyespor’u etkili hale getirdi. Bire bir savunmada standartlarımızın altında oynadık. Planladığımız savunmanın çok uzağında bir görüntü sergiledik. Daha fazla savunmanın üstüne durup çalışacağız. Karşılaşmada konsantrasyon problemi yaşadık. Top paylaşımında hatalar yaptık ve kritik serbest atışları kaçırdık. Afyon Belediyespor’u tebrik ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …