Güncel Haberler

Maccabi FOX Tel Aviv’de kötü başlangıcın faturası Neven Spahija’ya kesiliyor.

Maccabi FOX Tel Aviv‘de kötü başlangıcın faturası Neven Spahija‘ya kesiliyor.

Turkish Airlines EuroLeague’de 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Maccabi FOX Tel Aviv, kan değişimine hazırlanıyor. İsrail kaynaklı Sport5.co sitesinin haberine göre Maccabi, beklentilerin çok uzağında kalan sezon başlangıcının ardından, Hırvat başantrenörü Neven Spahija’nın görevine son verecek.

Geçtiğimiz sezon başında İsrail ekibi ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan 56 yaşındaki Hırvat teknik adam Neven Spahija’nın yerine Maccabi FOX Tel Aviv’de başantrenörlük koltuğu için ilk aday ise Ioannis Sfairopoulos. Haberde yer alan iddiaya göre kulüp yönetimi, son 4 sezonda Olympiacos’ta görev yapan 51 yaşındaki Yunan teknik adam ile irtibata da geçti.

Önceliğini Sfairopoulos’a veren Maccabi FOX Tel Aviv için bir diğer aday ise Joan Plaza. Son 5 sezonu Unicaja Malaga’da geçiren 54 yaşındaki Katalan teknik adamın kariyerinde 2 EuroCup şampiyonluğu bulunuyor.

Sportando

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …