Güncel Haberler

Ahmet Gürgen : ”Bu galibiyet insanlık için küçük ama bizim için büyük bir adımdı.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 7. hafta maçında Banvit, Bandırma’da konuk ettiği Pınar Karşıyaka’yı 84 – 75 mağlup etti.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK Başantrenörü Ahmet Gürgen şunları söyledi : ‘‘Bugün kazandığımız için mutluyuz. Türkiye’de kazanamadığımız için üstümüzde bir baskı vardı. Avrupa maçları ile birlikte hemen hemen 3 günde 1 maç oynadığımız için bu maç oyuncularımızın özgüvenlerinin yerine getireceği bir maç oldu. Oyunu maçın başından sonuna kadar istediler. Hücumda top paylaştılar. Sonuçta bu insanlık için küçük bir adım olabilir ama bizim için büyük bir adım oldu. Bu galibiyetlerimize devam ederek hem yönetimimizi, hem seyircimizi hem de kendimizi mutlu ederiz.” dedi.

Bugün 8 sayı ve 3 ribaund ile oynayan İsmail Cem Ulusoy ise şunları söyledi : ”Bugün kazandığımız için mutluyuz. Hedef maçlarımızdan biriydi. Ligdeki ilk galibiyetimiz. Bundan sonraki maçlarımıza da aynı konsantre ile çıkarak kazanmaya devam etmek istiyoruz.” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …