Güncel Haberler

RESMİ:Beşiktaş’ın Rakibi Promitheas Eski Banvitli ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsicilerimizden Beşiktaş SJ ile aynı grupta yer alan ve sakatlıklardan dolayıp canı yanan Yunan ekibi Promitheas, Banvit forması ile hatırlayacağımız Birleşik Amerikalı guard Jake Odum ile anlaştı.

1.93 boyunda olan 1991 doğumlu olan Odum, geçtiğimiz sezona ülkemizde Banvit forması altında başlamış ancak özellikle Şampiyonlar Ligi performansı beklentilerin altında kalınca kısa bir süre sonra yollar ayrılmıştı. Ardından Nizhny Novogord ile anlaşan tecrübeli guard sezonu Rus ekibinde tamamlamıştı. VTB’de görev aldığı 23 maçta ortalama 12.8 sayı, 3.3 ribaund, 4.6 asist ile mücadele etmiş, FIBA Europe Cup’da ise 11 maçta 8.5 sayı, 3.4 ribaund, 4.5 asist ile katkı vermişti.

Bu sezona ise takımı olmadan girmişti. Son dönemde sakatlıklarla boğuşan Yunan ekibi de onun boşta olmasından faydalanıp kadrosuna kattı. Odum daha önce 2014-15 sezonunda PAOK forması ile Yunanistan tecrübesi yaşamıştı. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …