Güncel Haberler

Darüşşafaka Tekfen, Olimpia Milano Karşısında Galibiyet Arıyor

Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague’in yedinci haftasında İtalyan temsilcisi Armani Exchange Olimpia Milano’yu ağırlıyor. 15 Kasım Perşembe günü Volkswagen Arena’da oynanacak maç saat 20:15’te başlayacak. Maç beIN Sports Haber (şifresiz) ve beIN Sports 4 kanallarından canlı yayınlanacak.

-Şu ana kadar Euroleague tarihinde iki kez karşılaşan iki takımın maçlarında iki maçı da İtalyan temsilcisi kazandı.

-Ray McCallum, geçen sene Unicaja Malaga’da oynarken Olimpia Milano’dan Jeff Brooks ve Nemanja Nedovic ile takım arkadaşıydı, sakatlığı geçen Nedovic’in bu maçta süre alması bekleniyor.

-Kaptan Oğuz Savaş, Olimpia Milano karşısında 2014 yılında oynadığı bir EuroLeague maçında 3 blok koyarak kariyer rekorunu egale etti.

-Jeremy Evans, Euroleague’de bu sezon oynadığı her maçta en az 1 blok yaptı. Ayrıca A.B.D’li oyuncu bütün EuroLeague’de maç başına blok sıralamasında 1.5 ile ikinci sırada bulunuyor.

-Jon Diebler, EuroLeague’de çıktığı son 9 maçın 8’inde en az 1 üçlük isabeti buldu.

-6 maç sonunda temsilcimizin 1 galibiyet 5 mağlubiyeti bulunurken, Olimpia Milano’nun 4 galibiyet 2 mağlubiyeti bulunuyor.

-Daçka’nın şu ana kadarki en skorer oyuncusu maç başına 12 sayıyla Micheal Eric iken Olimpia Milano’nun en skorer oyuncusu maç başına 18.7 sayıyla Mike James.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …