Güncel Haberler

Cedi Osman Döndü Ama Cleveland Yine Kaybetti

Sakatlıktan dönen Cedi Osman ve Cleveland Cavaliers Capitol One Arena’da Washington Wizards‘ın konuğu oldu. Ev sahibi Bradley Beal liderliğinde formsuz rakibini 119-95’lik skorla zorlanmadan geçti. Cavaliers takım olarak yay gerisinden sadece %19 isabet oranı ile oynadı.

Wizards bu sonuçla birlikte galibiyet serisini 3 maça çıkarırken, Cleveland ise 14 maç tamamlanırken sadece 2 galibiyette kaldı.

Ev sahibinde Bradley Beal (20 sayı, 3/10 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 topçalma) ön plana çıkarken, Otto Porter Jr. da (15 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 topçalma) iyi katkı verdi. Yıldız guard John Wall (8 sayı, 3/10 sahaiçi, 5 ribaund, 9 asist, 2 topçalma) ise kötü performansını sürdürdü.

İki maçlık aranın ardından formasına tekrar kavuşan milli yıldızımız Cedi Osman, kenardan gelerek 24 dakika süre alırken, 4 sayı, 2/6 sahaiçi, 5 ribaund, 3 asist, 1 blok ile katkı verebildi. Cleveland’da çaylak Collin Sexton (24 sayı, 2/3 3sayı, 3 ribaund, 2 asist) ön plana çıkarken, Larry Nance Jr. da (10 sayı, 6 ribaund, 5 asist, 4 topçalma, 2 blok) istatistik kağıdının tamamını doldurmayı başardı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Collin Sexton’ın 24 sayılık performansı:

https://www.youtube.com/watch?v=vfj7WR1fil8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …