Güncel Haberler

CSKA Yeni Transferinden Artık Faydalanabilecek!

CSKA Moskova sezon başında transfer ettiği ve 3 yıllık kontrat imzaladığı Joel Bolomboy‘a Rus pasaportu alamadığı için şuana kadar oyuncudan faydalanamıyordu. Ama artık işlemler resmi olarak tamamlandı ve koç Itoudis’in pota altı rotasyonu konusunda eli biraz daha güçlenmiş oldu.

CSKA oyuncusunun hem VTB Lig hem de Euroleague‘de forma giyibileceğini duyururdu. Boomboy ayrıca artık Rus milli takımında da görev alabilecek. Ukrayna’da doğan Bolomboy, Kongolu babası ve Rus annesi ile birlikte 4 yaşında ABD’ye gidip Amerikan vatandaşlığı elde etmişti. 

2016 NBA draftinde Utah Jazz tarafından ikinci tur 52. sıradan seçilen 24 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Bolomboy, NBA kariyeri boyunca Utah Jazz ve Milwaukee Bucks formalarıyla toplam 20 maçta parkeye çıkmıştı. G League’de ise Salt Lake City Stars ve Wisconsin Herd ile 54 maça çıkan Joel Bolomboy, 33.7 dakika, 16.4 sayı, 11.2 ribaund, 1.5 asist ortalamaları tutturdu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …