Güncel Haberler

Milwaukee İçine Curry Kaçmış Lopez ile Denver’ı Devirdi

Milwaukee Bucks takımın pivotu Brook Lopez‘in yay gerisinen alev aldığı maçta Denver Nuggets deplasmanından 121-114’lük skorla galibiyet çıkarmayı başardı. Bucks, böylece 2010 yılından bu yana Pepsi Center’daki ilk galibiyetini de elde etmiş oldu.

2.13’lük uzun Brook Lopez 8 üçlük isabeti (8/13) ile kariyer rekoru kırarken toplamda 28 sayı buldu ve yanına 4 ribaund 2 blok da ekledi. Lopez, NBA’deki ilk 6 sezonunda bir tane bile 3 sayı isabeti bulamamamıştı… 

Giannis Antetokounmpo (22 sayı 9 ribaund 8 asist 2 topçalma) yine bildiğimiz gibiydi, triple-double ile flört etti. Khris Middleton (21 sayı 3/5 3sayı 5 ribaund 2 asist) ve Malcolm Brogdon da (20 sayı 3/3 3sayı 6 ribaund 5 asist 2 topçalma) galibiyet yolunda önemli katkılar verdiler.

Temsilcimiz Ersan İlyasova ise 17 dakika parkede kalırken, 6 sayı 3/5 sahaiçi 4 ribaund 2 asist ile mücadele etti. Çekişmeli geçen maçta son çeyrekte oyunda kalarak Bucks kenar yönetiminin yine her zamanki gibi güvendiği isimlerden biriydi.

Denver cephesinde Paul Millsap (25 sayı 5/8 3sayı 8 ribaund 6 asist) ile ön plana çıkarken, Nikola Jokic (20 sayı 6 ribaund 6 asist) ve kenardan gelen Trey Lyles da (16 sayı 5 ribaund) performansları ile dikkat çeken diğer isimler oldular.

Maçın tüm istatisitkleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …