Güncel Haberler

Özhan Çıvgın:”Her gün daha iyiye gitmeye çalışıyoruz”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde Darüşşafaka Tekfen‘i 100-84 mağlup eden Pınar Karşıyaka‘nın başantrenörü Özhan Çıvgın, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Çıvgın, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, iç sahada böyle bir sonuca ihtiyaçlarının olduğunu, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. FIBA Erkekler Avrupa Kupası’nda çarşamba günü oynadıkları Spirou Basket maçı gibi bir müsabaka oynandığını belirten Çıvgın, şu ifadeleri kullandı:

“Son bölümü yüzdeli oynayarak maçı kazanmasını bildik. Her gün daha iyiye gitmeye çalışıyoruz. Burada gösterdiğimiz enerjiyi, takım bütünlüğünü deplasmanda da göstermek zorundayız. Müthiş itici güç taraftarımıza da teşekkür ediyorum.” 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …