Güncel Haberler

Sakarya Uzatmada Kaybetti, İşleri Zora Soktu

Temsilcimiz ADATIP Sakarya BŞB geçen hafta Romanya’da son anda kaybettiği maçın bir benzerini maalesef Hollanda deplasmanında da yaşadı. Sakarya önde olduğu maçın önce uzatmaya gitmesine izin verdi sonra da ekstra zamanda maçı kaybetti 99-97’lik skorla.

Son bölüme 7 sayı farkla önde giren temsilcimiz ev sahibi Leiden‘in geri dönüşüne bir türlü engel olamadı. Uzatmada skor el değiştirse de bitime 18 saniye kalan Leiden adına Darius Thompson sahneye çıktığı ve gönderdiği üçlükle takımını 99-97 öne geçirdi. Sonrasında Sakarya Şafak ve Douglas ile üst üste fırsatlar bulsa da bunları değerlendiremedi ve maç bu skorla sona erdi.

Sakarya bu sonuçla 4 maçın ardından 1 galibiyette kalırken Leiden ise galibiyet sayısını üçe çıkardı. Bu sonuçla temsilcimiz gruptan çıkma işini epey zora soktu. Sakarya önümüzdeki maçta Alman ekibi Wurzburg’u ağırlayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …