Güncel Haberler

RESMİ: FIAT Torino’dan Pota Altına Takviye

Efsane koç Larry Brown’u göreve getirerek sezon öncesi iddialı bir mesaj veren İtalyan ekibi FIAT Torino, şuana kadar ne Serie A‘da ne de EuroCup‘da istenen seviyede bir performans gösteremedi. Bunun üzerine pota altına bir takviye yapmaya karar verdiler ve Limoges ile yollarını ayıran milli Fransız uzun Mouhammadou Jaiteh ile anlaştılar.

2.08 boyunda olan 1994 doğumlu genç uzun, Limoges forması ile Eurocup’da 4 maça çıkmış ve ortalama 14.8 dakika parkede kalırken 4.3 sayı 4.8 ribaund 1.5 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Jaiteh, sert ve fiziksel teması seven bir uzun. Çembere yakınken etkiliniği iyi seviyede olsa da birkaç adım uzakta dahi sıfıra yakın katkısı var diyebiliriz. Savunmada ve ribaundlarda yumuşak kalan Torino’ya artı değer katacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …