Güncel Haberler

TOFAŞ EuroCup’da Alba Berlin Sınavında

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup B Grubu altıncı haftasında evinde Almanya temsilcisi Alba Berlin’i konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

7Days EuroCup B Grubu altıncı hafta mücadelesinde TOFAŞ, evinde Alba Berlin ile karşı karşıya geliyor. Grupta şu ana kadar oynadığı 5 maçta deplasmandaki 3 maçı kaybeden, evindeki iki maçtan ise zaferle ayrılan Mavi Yeşilliler, gruptan çıkma hedefi doğrultusunda taraftarının desteğiyle lider Alba Berlin’i de devirip, önemli bir galibiyete daha imza atmayı arzularken; Bursa temsilcisi rakibiyle Almanya’da oynadığı karşılaşmayı 107-91 kaybetmişti. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki son iki maçında Galatasaray ve Darüşşafaka Tekfen’i mağlup eden Orhun Ene idaresindeki TOFAŞ, son oynadığı Avrupa mücadelesinde ise evinde Cedevita Zagreb’i yenmeyi başarmıştı.

7Days Eurocup B Grubu’nda lider durumda bulunan Alba Berlin, şu ana kadar oynadığı maçlardaki tek yenilgisini ikinci haftada Cedevita Zagreb deplasmanında aldı. TOFAŞ galibiyetiyle başladığı grup aşamasında deplasmanda Limoges CSP ve Lokomotiv Kuban, evinde ise Arka Gdynia’yı mağlup eden Alman ekibinin ülke liginde oynadığı 5 maçta da yenilgisi bulunmuyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Petkim Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Aliağa Petkimspor‘u etkili savunma performansı eşliğinde 84-71’lik skorla …