Güncel Haberler

Türk Telekom’dan Ankara’da Çok Önemli Galibiyet

7DAYS EuroCup 6.hafta C grubu mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom Ankara’da ağırladığı güçlü Rus ekibi Zenit St. Petersburg‘u 81-75 yenerek son maçlardaki formda grafiğini sürdürdü. 

Bu sonuçla birlikte temsilcimiz galibiyet sayısını 3’e çıkarak Zenit’i yakalamış oldu.

Maça sert ve kontrollü başlayan temsilcimiz, yüksek skor potansiyelli rakibini ilk çeyrekten durdurmayı başardı ve rakibini 13 sayıda tutarak 4 sayı ile de öne geçti. İkinci çeyrekte ise maalesef Zenit fırtınasını durdurma şansı olmadı Türk Telekom’un. Rus ekibi tam 28 buldu ikinci çeyrekte ve bu ivmeyle soyunma odasına da 41-38 önde girdiler.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf Türk Telekom oldu. Agresif ve sert savunma ile yine Zenit’e zor anlar yaşattılar ve son çeyreğe 58-53 ile önde girmeyi başardılar. Final periyodunda iki takım da rahat sayılar buldu, karşılıklı basketlerle geçildi ilk 5 dakika ve son bölüme temsilcimizin 71-64 üstünlüğü ile girildi. Kalan kısıtlı sürede Landesberg liderliğinde ipleri elinden bırakmayan temsilcimiz farkı korudu ve 81-75’lik skorla çok değerli bir galibiyet elde etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …