Güncel Haberler

Toney Douglas: “Bu sezon da play-off oynamak istiyoruz.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol’un yıldız guardı Toney Douglas, ligde bu sezon da play-off oynamak istediklerini bildirdi.

Douglas, yaptığı açıklamada, geçen sezon play-off oynadıklarını hatırlatarak, “Tabii ki bu sezon da ligde play-off oynamayı bekliyoruz. İki kulvarda yarışıyoruz. Maç maç düşünmemiz ve odaklanmamız gerekiyor. Güçlü bir şekilde sahada yer alıp, her maç ayakta kalmaya çalışıyoruz. Bu şekilde oynamayı sürdürüp, sonuçların ne olacağını göreceğiz.” dedi.

Genç bir takım olduklarını ve kendisinin sahada liderlik rolünü üstlendiğini aktaran Douglas, “Grubun en tecrübeli oyuncusuyum. Genç arkadaşlarımız elbette bazı hatalar yapıyor. Kendilerini hızlı bir şekilde geliştirmeliler. Sahadaki oyunum, bu konuda onlara örnek olacaktır. Hem oyunda hem de dışarıda onlarla birlikteyim. Beni gözlemlemeleri, onları daha iyi yapacaktır.” ifadelerini kullandı.

İki hafta önce deplasmanda karşılaştıkları eski takımı Anadolu Efes karşısında 36 sayı, 7 asist ve 4 ribaundluk performansıyla ön plana çıkan ABD’li oyuncu, “Anadolu Efes maçına özel hazırlık yapmadım. Her zaman fazla çalışıyorum. Bu karşılaşma, bizim için sadece lig maçlarımızdan biriydi. Eski takımına karşı oynarken, kesinlikle kazanmak ister ve motive olursun. Anadolu Efes maçında takım olarak kazandık ve arkadaşlarımın bana büyük yardımı oldu.” değerlendirmesinde bulundu.

Son derece sadık bir taraftar grubuna sahip olduklarını da aktaran Douglas, daha çok galibiyet için onların desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Efes, Bursaspor Engelini Beklenenden Çok Daha Rahat Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor‘u 82-63’lük skorla, beklenenden çok daha rahat bir şekilde geçmeyi bildi. Bu sonuçla Anadolu Efes derecesini 14-5 yaptı ve 4. sırada yer aldı. Bursaspor ise 12-7 ile 5. sırada kaldı. MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ. Ev sahibi ekipte Will Clyburn 22 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Ante Zizic 20 sayı, 7 ribaund, Amath M’Baye 13 sayıi 9 ribaund, 3 asist ile ona destek olan diğer isimler oldular. Misafir takımda ise Yiğitcan Saybir 15 sayı, 5 ribaund, Onuralp Bitim 10 sayı, 3 ribaund ve …