Güncel Haberler

Arel Üniversitesi Büyükçekmece – Beşiktaş Sompo Japan Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 5. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol‘u 79-69’luk skorla mağlup etti. Maçın ardından iki tarafın da koçlarından açıklamalar geldi.

Dusko Ivanovic: “Rakibimizin Uzun Oyuncularını ve Şutörlerini Çok İyi Savunduk”

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Dusko Ivanovic ise rakibin önemli oyuncularını durdurarak maçı kazandıklarını belirtti. Maçın genelinde iyi savunma yaptıklarını kaydeden Ivanovic, “Rakibimizin uzun oyuncularını ve şutörlerini çok iyi savunduk. Kazandığımız için mutluyum.” şeklinde konuştu.

Serhat Şehit: “Hücumda Düşündüğümüz Çözümleri Yapamadık”

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’da başantrenör Serhat Şehit, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçın içerisinde belli bölümlerde iyi savunma yaptıklarını belirterek, “Maçta iki takım da üst düzey performans ortaya koydu. Biraz fiziksel üstünlüklerinin, biraz büyüklüklerinin, kadro yapılarının ve çok yetenekli bir oyuncu olan Benzing’in performansının etkili olacağını düşünüyorduk. Öyle de oldu. Savunmada ve hücumda istediğimiz fırsatları bulamadık.” ifadelerini kullandı. Üç sayı çizgisinin gerisinden düşük yüzdeyle oynadıklarını anlatan Şehit, “Oyuncularım iyi savaştı. Belli bölümlerde iyi savunma da yaptık. Hücumda düşündüğümüz çözümleri yapamadık. Rakibimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …