Güncel Haberler

TOFAŞ’ın Konuğu Cedevita Zagreb

TOFAŞ Basketbol Takımı, 7Days EuroCup B Grubu beşinci haftasında evinde Hırvatistan temsilcisi Cedevita Zagreb’i konuk edecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 3’ten canlı yayınlanacak.

7Days EuroCup’ta heyecan beşinci hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. B Grubu’nda şu ana kadar tek galibiyetini evine Arka Gdynia karşısında alan, deplasmanda oynadığı 3 maçta Alba Berlin, Lokomotiv Kuban ve Limoges CSP’ye mağlup olan TOFAŞ, beşinci haftada Cedevita Zagreb’i ağırlayacak. Mavi Yeşilliler, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde aldığı Galatasaray galibiyetinin ardından taraftarı önünde Avrupa’da da galibiyet hedeflerken, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Tivibu Spor 3’den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Letonya’dan Olegs Latisevs, Ukrayna’dan Mykola Ambrosov, İngiltere’den Eduard Udyanskyy hakem üçlüsü yönetecek.

CEDEVITA’DA KOÇ SLAVEN RIMAC

Eurocup’ta B Grubu’na deplasmanda aldığı Limoges CSP yenilgisiyle başlayan Cedevita Zagreb, üst üste aldığı Alba Berlin ve Arka Gdynia galibiyetlerinin ardından Rusya’da Lokomotiv Kuban’a mağlup oldu. 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle 3. sırada bulunan Hırvatistan ekibinde geçtiğimiz günlerde köklü bir değişiklik yaşanırken; kulüp başkanı, sportif direktör ve başantrenör değişikliğine giden Cedevita’da Sito Alonso’nun yerine başantrenörlük görevine Slaven Rimac getirildi. Rimac, 1998-1999 ve 1999-2000 sezonlarında Türkiye Basketbol Ligi şampiyonluğunu Bursa’ya getiren, 2 Türkiye Kupası ve 1 de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanan TOFAŞ’ın kadrosunda yer almıştı. Cedevita Zagreb, Rimac idaresinde çıktığı ilk maçta Adriyatik ABA Ligi’nde Buducnost Podgorica’yı 63-58 mağlup etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Petkim Galibiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Tofaş konuk ettiği Aliağa Petkimspor‘u etkili savunma performansı eşliğinde 84-71’lik skorla …