Güncel Haberler

Banvit Rus Ekibi Nizhny Novgorod’u Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi A grubu 4.hafta mücadelesinde Banvit, Rus ekibi Nizhny Novgorod‘u 31 Ekim Çarşamba saat 21:00’da Kara Ali Acar Spor Salonu’nda konuk edecek. Karşılaşma Tivibu Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

Banvit’te düşük performansları nedeniyle haftaiçi Marcus Thornton ve Stefan Bircevic ile yolların ayrıldığı açıklanmıştı, bu maça 3 yabancı oyuncu ile çıkacaklar.

Turuncu-Yeşilliler Avrupa sahnesinde bugüne kadar çıktığı 180 maçta 103 galibiyet aldı. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz sezon çeyrek final oynama başarısı gösteren Banvit,bu sezona ilk 2 maçını kazanarak başlamıştı. Ancak geçtiğimiz hafta Letonya’da konuk olduğu Ventspils’e 86-80 mağlup olarak Avrupa sahnesinde sezonun ilk yenilgisini almışlardı. Banvit, konuk edeceği Nizhny Novgorod’u yenerek liderlik şansını devam ettirmek istiyor. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …