Güncel Haberler

Galatasaray Belgrad’a Tatile Gitmiş!

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, 7DAYS EuroCup beşinci hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız ile karşılaştı. Aleksandar Nikolic Pionir Salonu’nda oynanan mücadeleden temsilcimiz 87-57’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın başında iki takım da hücumda sayı bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilk 5 dakikasında rakibine kolay sayı şansı vermeyen ekibimiz, çeyreğin sonlarına doğru Kızıl Yıldız’ın hızlı hücumlarda ve dış şutlarda bulduğu sayıları engelleyemeyince Kızıl Yıldız skorda bir anda öne fırladı ve ilk çeyreği takımımız 26-13 geride kapattı.

Temsilicmiz, ikinci çeyrekte de Kızıl Yıldız’ın ilk çeyrek sonunda yakaladığı rüzgarı yavaşlatmakta zorlanınca devre arasına 44-26 geride girdi.

Üçüncü çeyreğin ilk dakikalarında takımımız oyundaki dengeyi kurmayı başarsa da skor anlamında maça dönmemizi sağlayacak atağı bir türlü yapamadı ve çeyreğin son 4 dakikasına 58-40’lık Kızıl Yıldız üstünlüğüyle girildi. Son dakikalarda takımımız savunmada vites düşürünce son çeyreğe 69-47 geride girdi.

Karşılaşmanın son çeyreğinde temsilcimiz farkı kapatacak seriyi bir türlü yakalayamayınca sahadan 87-57’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Öne çıkan performanslar:
Kızıl Yıldız: Joe Ragland (21 sayı 2 ribaund 4 asist), Mouhammad Faye (12 sayı 6 ribaund 2 asist) ve Billy Baron (16 sayı 7 ribaund 5 asist)
Galatasaray: Tai Webster (16 sayı 2 asist) ve Zach Auguste (14 sayı 9 ribaund 2 asist)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …