Güncel Haberler

Türk Telekom’un Rakibi Adriyatik Lig’de Kayıp

Eurocup 5.hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom‘un konuğu olacak Partizan, ligde evinde ağırladığı Zadar’a karşı ciddi sıkıntı yaşadığı maçtan 85-95 mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamadı.

Koç Cacak ile yollarını ayıran Sırbistan temsilcisinde İtalyan koç Trinchieri ile anlaşılması bekleniyor. Ancak henüz resmi bir anlaşma yok.

Bu maçta da Belgrad’da olmalarına rağmen çok zorlandılar, ilk çeyrek takımların karşılıklı hücum performansları ile dengede geçmiş olsa da ikinci çeyrekle beraber Zadar maça ağırlığını koydu. Hem 2 hem de 3.çeyrek skoru 25-17 olarak Zadar’ın üstünlüğü ile geçildi. Son çeyrekte Partizan hücumdaki etkinliğini arttırıp tam 28 sayı bulup farkı eritse de yeterli olmadı ve 10 sayı farkla kaybettiler.

Partizan adına Stefan Jankovic (19 sayı 4 ribaund) ve Marcus Paige (16 sayı 2 ribaund 6 asist) ön plana çıkan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …