Güncel Haberler

Banvit’in Rakibi Nizhny Novgorod VTB’de Kaybetti

Bu hafta FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Banvit‘e konuk olacak olan Nizhny Novgorod VTB Lig’de evinde ağırladığı güçlü rakibi Lokomotiv Kuban’a iyi dirense de 75-88 kaybetmekten kurtulamadı.

İki takım da maça savunmaları geride bırakıp yüksek tempolu ve etkili hücum performansları ile başladılar. Misafir takımın 26-25 üstünlüğü ile geçilen ilk çeyrekten sonra savunmasını sertleştiren yine misafir takım olunca fark açıldı ve devreye girilirken Nizhny Novgorod 41-49 gerideydi. İkinci yarı da Lokomotiv Kuban tempoyu kontrol edip sert savunmasını sürdürünce Nizhny Novgorod bir türlü yaklaşamadı ve maçı da 13 sayı farkla kaybetti.

Ev sahibi Nizhny Novgorod adına öne çıkan performanslar; Ivan Strebkov (14 sayı 2 ribaund 8 asist 2 topçalma) ve Anton Astapkovich (11 sayı 5 ribaund 4 asist 2 topçalma) oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …